Visie

Wat leuk dat je de visie achter Wortelen in liefde wilt ontdekken.

Als Maatschappelijk Werker is het mijn vaste overtuiging dat mensen kunnen veranderen. Als christen geloof ik dat persoonlijke groei ten diepste begint bij God. Vandaar dat deze cursus actuele sociale thema’s plaatst in het licht van Gods waarheid. Jezus Christus is Diegene die jou vaste grond onder jouw voeten kan geven.Jij vindt jezelf pas als je God vindt. En je kent jezelf pas echt als je door God gekend bent.

“Wortelen in liefde” is gebaseerd op het Bijbelse mensbeeld dat:

  • Jij als mens een hoge waarde hebt, als kroon op de schepping en als beelddrager van God. 
  • Ook jij geïnfecteerd bent door de zonde en daardoor onwaardig bent geworden voor God.
  • Je bij God mag komen zoals je bent. Hij aanvaardt je niet op basis van jouw prestaties maar op basis van wie Hij is en op basis van het verlossingswerk van Zijn Zoon!
  • Jij in Christus Jezus een nieuwe schepping bent. In Hem word je aanvaard en mag je groeien naar het karakter van God.

Ben je nog geen onderdeel van Gods grote verhaal? En ben je nieuwsgierig hoe je hier onderdeel van kunt worden? Bekijk dan het filmpje hieronder. De kloof, die tussen God en ons is ontstaan als gevolg van alle verkeerde dingen die we denken en doen (in het filmpje onterecht 'hel' genoemd) is overbrugd door Jezus Christus, Gods eigen zoon. "God's Story" illustreert prachtig wat Gods oorspronkelijke plan met de wereld was en hoe God Zijn plan met de wereld herstelt heeft door Zijn Zoon. Het kijken waard!