Van harte welkom op deze website, lieve vrouw!  Bekijk het introfilmpje hieronder of lees op deze website alles  over Mirror Me Maatschappelijk Werk en wat de cursus "Wortelen in liefde" voor jóu kan betekenen!Mirror Me Maatschappelijk Werk is speciaal opgezet voor christenvrouwen die willen groeien in hun identiteit. De cursus "Wortelen in liefde" is specifiek voor deze doelgroep ontwikkeld. Het is een identiteitsversterkende cursus geschikt voor élke christenvrouw, jong of oud! Doel van deze cursus is een gezonde kijk op jezelf en op het leven ontwikkelen. En jezelf (meer en meer) leren aanvaarden. Zodat er ruimte ontstaat voor jezelf en daardoor óók voor de mensen om je heen! Natuurlijk wil je de cursus graag volgen op een manier die past bij jouw persoonlijke situatie. Daarom kun je op diverse manieren aanhaken bij deze inspirerende cursus. Hieronder volgt een overzicht van de cursusopties. Zelfs als je niet in de buurt van Ede woont kun je toch aanhaken!


Cursus individueel: 8 Ontmoetingen  Een-op-een-begeleiding: 45 - 60 min. Inclusief papieren werkboek

Cursus in groepsverband:  Min. 5 tot max. 8 vrouwen per keer.  8 bijeenkomsten van 2 uur in Ede. Inclusief papieren werkboek.

Schriftelijke cursus (per post):  8 Lessen per post die je per les maakt en instuurt en waarop je persoonlijk feedback krijgt. Inclusief papieren werkbladen.

Digitale cursus (per mail) Inclusief digitaal werkboek

Cursus persoonlijk gebruik: Wil je het materiaal liever voor persoonlijk gebruik aanschaffen, zonder begeleiding van Mirror Me, bijvoorbeeld om te gebruiken als vrouwenkring, dan kun je dit eenvoudig via de knop hieronder bestellen.

Cursusmateriaal Wortelen in liefde


Jesaja 46: 3, 4

Jij wordt door God gesteund,

gekoesterd én gedragen!

Lees gerust verder over onze visie en onze missie.  Of download voor meer informatie de folder (inclusief mini proefles!) en kom zo meer te weten over de inhoud van deze cursus. 

Folder Cursus Wortelen in liefde
Inclusief mini Proefles!
Folder Wortelen in liefde_1.pdf (762.42KB)
Folder Cursus Wortelen in liefde
Inclusief mini Proefles!
Folder Wortelen in liefde_1.pdf (762.42KB)


Ben je enthousiast geworden om deel te nemen aan  "Wortelen in liefde" of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op!De olijfboom als metafoor voor jouw leven. Hierover is veel te ontdekken in de cursus "Wortelen in liefde". Welkom om deel te nemen!


Mirror Me  is aangesloten bij: